EN   HR  

Guidoo · Oglašivači


U današnje vrijeme oglašivači traže raznoliku ponudu s visokom kvalitetom, te je potrebno puno ulagati u inovaciju i modernizaciju postojećeg proizvoda i usluge.


To je odraz brige za oglašivače i korisnike, te rezultat stalno prisutne dinamike rada, što Studio Beluga želi i ostvariti.

U tom cilju razvili smo "GUIDOO INFO GUIDE" sustav.

"GUIDOO guide" je sustav sačinjen od skupa međusobno povezanih, digitalnih informacijskih totema - info kioska. Svaki informacijski totem ima ekran osjetljiv na dodir, preko kojeg korisnik dobiva traženu informaciju.

Oglašavanjem na "GUIDOO guide" sustavu, jednom oglašena informacija je dostupna na više turistički visokofrekventnih mjesta u destinaciji, kao što su hoteli, uredi turističkih zajednica, žičara, muzeji i slična visokoposjećena mjesta.

U svijesti oglašivača se želimo pozicionirati kao informacijski sustav vrhunske kvalitete i prihvatljive cijene za oglašavanje. Kao jedini proizvod i usluga takve vrste na našem tržištu, nudimo Vam mogućnost prezentacije Vaše ponuda na visokoprometnim, turistički atraktivnim lokacijama.

TKO SE MOŽE OGLAŠAVATI NA "GUIDOO" INFO GUIDE DESTINACIJSKOM VODIČU?

Oglašavati se mogu turističko-ugostiteljski subjekti, kao i ostali subjekti na čije poslovanje turizam posredno ili neposredno ima utjecaj. Svoje oglasno mjesto na Guidoo info totemima pronaći će pružatelji hotelskog i privatnog smještaja, ugostiteljski objekti svih tipova, turističke agencije, rent a car agencije, agencije za prodaju nekretnina, trgovine, suvenirnice, mjenjačnice, frizerski i kozmetički saloni, pružatelji agro-turističke ponude, medicinskih usluga, kulturne institucije, ponuđači nautičke opreme i usluga... – svi su dobrodošli!

ZAŠTO ODABRATI "GUIDOO" INFO GUIDE DESTINACIJSKI VODIČ?

Zato što želite da Vaš marketinški budžet bude pametno i ciljano uložen te da se Vaša investicija u potpunosti isplati! Turisti, tj. Vaše ciljane javnosti bombardirani su sa svih strana klasičnim načinima oglašavanja kao što su TV, radio, Internet, flyeri, bilboardi i slično. Učinak koji takav način odašiljanja poruke ima na njih je uglavnom odbojan ili zanemariv jer su postali imuni na njih. Oglašavanje na Guidoo Info Guide System totemima moderno je oglasno rješenje, suvremeni način oglašavanja u skladu s novim tehnologijama, koje predstavlja cjelokupnu ponudu destinacije na jednom mjestu. Njegova glavna svrha je informiranje korisnika koji sve više koriste nove tehnologije, te promoviranje turističkih usluga – Vaših usluga