parallax background

WEB DIZAJN

Klijentima je najvažnije da proces izrade web stranica, bude maksimalno jednostavan, razumljiv i transparentan, bez obzira na složenost projekta.

Iz navedenih postavki detaljno analiziramo Vaše potrebe, razradimo ponudu, odredimo financijsku konstrukciju i podijelimo zadatke.

Zadatak klijenta je da pripremi materijale potrebne za kvalitetnu izradu web stranice (logotip, tekstove, fotografije, video materijale i sl.), a naš zadatak je idejno rješenje stranice i njezina izrada. Ukoliko se prvi put susrećete sa procesom web dizajna i izrade web stranice i aplikacije pružamo Vam mogućnost da s Vama održimo besplatni projektni sastanak na kojem ćemo Vam dati sve upute o pripremi materijala (ili projektne dokumentacije) kao i potrebne upute oko dizajna.

ZATRAŽI ponudu! ...

S Vaše strane potrebno je sljedeće:

. Definirati jasan cilj
. Sadržaj web stranice
. Ciljanu populaciju odnosno publiku kojoj se obraćate
. Potrebne funkcionalnosti web stranice i aplikacije

Uvažavamo Vaše želje i prijedloge oko dizajna s potencijalnim primjerima web stranica koje smatrate referentnimaIzdvojena područja djelovanja našeg Studija3D vizualizacije i animacije

Razumjevanje upravljanja vremenom i koliko isto znači u današnjem vremenu davno smo shvatili. Razvijen u više različitih pravaca s značajnim referencama i zadovoljnim klijentima oslobođeni pritiska veselimo se novim projektima. 3D vizualizacije objekata, predmeta i sl. naša su svakodnevnica - od kompleksnih do jednostavnih projekata.

Velik broj odrađenih projekata daje nam za pravo da se upuštamo i u najveće izazove. Dodatna dimenzija postignuta je i novom uslugom 3D printanja sve kako bi dobili cjelovit doživljaj.

Imat pitanje?